Henk038

Ecodrome bij Nooterhof in Zwolle?

In Algemeen, Zwolle on juli 26, 2011 at 9:57 am

Even een blogje over Zwolle. Kort.

Het Ecodrome in Zwolle heeft plannen om te investeren in een binnen speelhal voor kids. Als uitbreiding op het bestaande aanbod. Museum, doe- en ontdekplek over onder meer de natuur. Mooi, leuk en interessant om af en toe naar toe te gaan.

Ecodrome

We hebben in de afgelopen jaren ook op de Nooterhof een mooie ontwikkeling gezien op het gebied van natuur, spel en educatie. De aangelegde tuinen, doepark Nooterhof (earthship, de speelplek met water, stenen, handpompen etc) zijn voor kids een prachtige plek geworden. Zeker ook in combinatie met de dierenboerderij en speeltuinen aan de andere kant van de weg en de speeltuin voor grotere kids in Weezenlandenpark. Veel te doen op 1 lokatie!

Earthship

Zou het nu niet prachtig zijn om ook het Ecodrome op die locatie erbij te hebben. Alles op 1 plek in Zwolle. Dat zou bijvoorbeeld prachtig kunnen op het huidige voetbalveld van Edon. Dat oude industrieterreintje daar wellicht ook opheffen en de bedrijven verplaatsen en je bent helemaal klaar.

Het zal wel niet kunnen in de huidige economische omstandigheden warmee de gemengd Zwolle te kampen heeft en (mede daarvan afgeleid)ook het Ecodrome. Maar wat zou het top zijn als zoiets te realiseren viel. Voor Zwollenaren zelf, maar ook voor de aantrekkingskracht van Zwolle met een nog mooier Ecodrome.

Ecodrome bij Nooterhof in Zwolle. Durf te dromen. Dit is er een 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: