Henk038

Beren op de weg

In Twitter on juli 28, 2011 at 6:27 pm

Twitter is mooi om op afstand mee te genieten van reizen die anderen maken. Vooropgesteld natuurlijk dat er op twitter verslag van wordt gedaan gedurende de reis. Het liefst met foto’s, dat maakt het toch veel mooier.

Dat kan als mensen in Nederland op vakantie zijn, maar ook als ze verre reizen maken. Op veel plaatsen is toch wel free wifi zodat af en toe gepost kan worden op social media. En als je vaker online wilt zijn dan regel je bijvoorbeeld een #droam (zodat de kosten zeer beperkt zijn en je toch flink online kunt).

Op die manier kon ik in april toen ik in China was prima online. Met de droam en mijn eigen Blackberry kon ik zelfs op twitter. Ondanks dat twitter is geblokkeerd in China. Veel leuke reacties op gehad. Van mensen die in China waren geweest. Van mensen die binnenkort ook naar China zouden gaan of het op hun verlanglijstje hebben staan. Van mensen die het erg leuk vonden op die manier een ander kijkje in de Chinese “keuken” te krijgen, etc.

Als je nog niet op vakantie bent, maar je bent er wel aan toe.. Dan zie je af en toe beren op de weg. Beren die nog als to do op een lijst staan. Bij jou of bij iemand anders. Dan is het af en toe bijzonder prettig om vakantiefoto’s te zien op twitter of ergens anders in social media land. Laatst zag ik diverse foto’s van iemand die regelmatig tijdens de vakantie ECHTE beren op de weg zag. That is different cook!

Dus mensen. Hou je camera in de aanslag. Maak een leuke foto. Voor jezelf. Maar misschien ook voor ons op twitter, facebook, google+ etc. Zoek een plek waar je online kan en verras ons in Nederland met af en toe een bericht en een foto vanaf je vakantieadres. Mag over van alles en nog wat gaan. Maar als je er een hebt, doe dan foto met beer. Zien wij ook nog eens andere beren op de weg!

Beer

  1. woooh, die kom ik liever niet tegen, ben ik echt d o o d s benauwd voor, voor beren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: