Henk038

Recruitment met hashtags ? Ja hoor!

In HNW diversity worklife, Linkedin, Twitter on september 7, 2011 at 1:45 pm

Het afgelopen jaar Mocht ik naast mijn ‘gewone’ werk ook af en toe meekijken en meedenken bij enkele online ontwikkelingen binnen PwC Nederland.

Één van die ontwikkelingen is dat in de afgelopen periode een geheel nieuwe recruitmentsite is opgezet, http://www.werkenbijPwC.nl

Job

Onderdeel van deze site zijn de profielen van een behoorlijk aantal PwC collega’s die op deze manier laten zien wie ze zijn en wat ze doen bij PwC. Vanuit alle onderdelen van PwC doen collega’s mee. Daarbij zijn de linkedin, facebook en twitter accounts van de PwC’ers ook aan de profielen gekoppeld. Dat maakt het interessanter en levendiger voor geïnteresseerden. Helemaal omdat deze PwC collega’s (waar ik er 1 van ben) regelmatig iets op twitter plaatsen met de hashtag #werkenbijPwC erin. Deze tweets zijn vervolgens weer zichtbaar op de recruitment site. Recruitment en hashtags? Ja hoor, prima combi. Ben erg benieuw wat potentiële nieuwe collega’s van de site vinden en hoe het hun helpt zich een beeld te vormen van PwC / PwC’ers.

Met name de combinatie met twitter maakt het leuk. Je ziet veel PwC collega’s op twitter verschijnen en ze geven een mooi beeld van wat hun bezighoudt. Zowel zakelijk als privé. Over prachtige nieuwe initiatieven waar aan gewerkt wordt. Over zware opdrachten. Over MVO activiteiten, seminars, proposals. Over afstemming met buitenlandse collega’s en internationale opdrachten. Over Suikerfeest en Ramadan. Over de combinatie van werk en gezin, de combinatie werk en studie. over sporten met en tegen collega’s… Kortom, over van alles en nog wat.

Benieuwd wat adviseurs, belastingspecialisten, EDP auditors, accountants en andere professionals zoal doen bij PwC? Klik eens op de hashtag #werkenbijPwC !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: