Henk038

James Bond tegen griep / James @bondtegengriep : Licence to (K)ill

In Familie, Kinderen on december 15, 2011 at 11:17 am

Deze week allemaal aan de griep. Alle vijf tegelijk. Een unicum in onze gezinshistorie.

Vaak als een van de kids ziek is dan start er een trojka van opeenvolgende ziektedagen waarbij de een na de ander geveld wordt. De ouders als laatste. Lastig. Oppas regelen. Zelf niet fit. Etcetera.

Deze keer echter alle vijf tegelijk ziek. Ha, lekker efficiënt denk je dan. Dat scheelt een hoop gedoe. Gewoon allemaal thuis. Allemaal ziek. Allemaal aan de beschuit met jam. Allemaal een kopje slappe thee. Allemaal slapen.

Maar dat ging toch net even wat anders. Alle vijf tegelijk in huis. Huis vol, huis te klein. Toch niet allemaal even ziek. Toch niet allemaal even blij met de ander in de buurt. Toch te weinig banken en dekentjes in de huiskamer. Toch niet genoeg rust in huis. Toch niet allemaal tegelijk… Jawel. En dan ook weer schoonmaken. Fijn die griep. NOT!

Kortom, wel efficiënt allemaal tegelijk griep, maar absoluut geen succes. Volgende keer maar weer gewoon in etappes. Maar dat mag best een hele tijd duren. Jaartje of twee is geen enkel probleem. Langer mag ook. Dat vinden we alle vijf he-le-maal niet erg. In tegendeel. Het huis gooien we morgen leeg en dan flink ontsmetten. Helpt vast. Zo niet?

007

Je hebt tegenwoordig online de “Bond tegen griep” beweging. Ken je dat? http://www.bondtegengriep.nl/ Tips en trucs en attenties. Leuk natuurlijk, maar veel te soft als die griep terugkomt. Daar gaan we het niet mee redden. Als die griep terugkomt dan sturen we James er op af. Bond, James Bond. James @bondtegengriep (ja, ze zitten ook op twitter) …Dat is het betere werk. Licence to (K)ill!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: