Henk038

20.000 keer thanks!

In bloggen, Muziek, TED talk on mei 18, 2012 at 6:09 am

20.000 keer zijn mijn blogs hier op wordpress bekeken. 20.000 views in 11 maanden tijd. Poeh!

Ik was er even stil van toen ik dat zag vanochtend. Had nooit gedacht toen ik in een opwelling met bloggen begon dat er zoveel mensen dagelijks even op bezoek zouden komen. Maar goed. Het is wel zo en ik ben er blij mee!

 

Om jullie te bedanken hier een prachtige TED talk (opnames van presentaties door mensen die gepassioneerd en inspirerend over hun idee, ontdekking, ervaring praten) over cijfers en statistieken. Een TED talk die bewijst dat als je het goed doet, data verschrikkelijk veel vertellen en dat het fun is om mee te werken. KIJK ff naar deze TED talk van Hans Rosling. Wel passend bij een kort blogje over 20.000 views. Want wat zegt dat nu eigenlijk.

 

Heb je daar helemaal geen zin in, zo´n TED talk over data en de manier om dat tot leven te brengen… Dan is de onderstaande link naar een het geweldig leuke filmpje optreden van Triggerfinger afgelopen week bij DWDD. Geweldig omdat ze ongelooflijk strak in één minuut een song (Let it ride) neerzetten. Geweldig omdat er voor het podium twee mensen zitten die overduidelijk géén fan zijn van Triggerfinger / let vooral op de blikkenvan de vrouw. Geweldig omdat Nico Dijkshoorn direct na het optreden een ongelooflijk mooi commentaar uitspreekt waarin hij zijn liefde voor Triggerfinger mooi verwoord terwijl hij ook de andere gasten die avond (Robbert Dijkgraaf over de OERKNAL en Jolande Sap van Groenlinks over zichzelf) daar mooi bij betrekt.

Have fun!

Advertenties
  1. 20.000??!!! Gefeliciteerd! Niet gek! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: