Henk038

Writer’s block? Nou.. euhhh…

In Netwerken on mei 31, 2012 at 7:03 am

De laatste anderhalve week even geen blogs hier. Nu ben ik geen “alle dagen bloggen” blogger, maar ik heb een tijdje gehad dat ik dicht in de buurt kwam. Maar nu even niet.

Writer’s block? Nou… Euhhh…

Nee. Geen writer’s block. Had gewoon even geen zin om te bloggen. Had gewoon even geen zin om voor mezelf of voor anderen letters/woorden/zinnen of foto’s op digitaal papier te zetten.

Had hè. Had! Want nu ben ik weer begonnen. Het is een klein blogje. Ik geef het toe. En er staat nauwelijks iets interessants in. Ook waar. Maar dat hoeft ook niet. Er is geen wet- en regelgeving voor wat er wel/niet in een blog moet staan. Gelukkig maar!

Heb vraagje voor jullie. Ik zit er over te denken om af en toe een blogje te maken over netwerken. Dat is iets wat iedereen doet (ook al hebben sommigen dat niet door) privé en zakelijk.

Ik merk dat veel mensen toch wel met de nodige vragen daarover ndlopen. Vastlopen op hoe je dat simpel en effectief doet. Hoe je inspeelt op omstandigheden. Welke keuzes je hebt. Hoe je zelf meer regie kunt pakken. Etc.

image

Gewoon aan de hand van een concrete vraag in een blogje ingaan op hoe ik daar tegenaan kijk en welke opties volgens mij mogelijk zijn. Good and bad practices uit eigen ervaring delen. Zoiets. Lekker simpel. Niet al te uitgebreid.

Benieuwd of jullie het leuk zouden vinden om af en toe zo’n blogje te lezen. Laat eens horen in reactie hier, op twitter. facebook, mail. Als je wilt hè, anders niet. Niet verplicht. En als je een writer’s block hebt… dan euhhh… mag je het ook gewoon tegen mij zeggen!

Advertenties
  1. Ja hoor, ben best wel nieuwsgierig wat je over netwerken te vertellen hebt. Kan ook leuke interactie met je lezers over op gang komen vermoed ik.

  2. Ik kies voor kwaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: