Henk038

Mooie wens! Voor de ander? Of stiekem voor jezelf?

In Familie, Kinderen on januari 1, 2013 at 9:48 am

Onze kids zijn er gisteravond voor het eerst op oudejaarsdag in geslaagd alledrie wakker te blijven tot na 24u. Ook de jongste van 7. Mooi zo met z’n vijven. Vanochtend sliepen ze ook nog uit. Helemaal goed. Oud en Nieuw!

image

Vanochtend kwam de middelste het eerst uit bed. Wij gaven elkaar een stevige kus en knuffel. Hij wenste mij (ons als gezin) een “gezellig, spannend en avontuurlijk nieuw jaar”. Samen hard om gelachen. Heerlijke wens!

Zit nu samen met hem op de bank. De rest van het huis wordt ook langzaam wakker. Nog even nadenken over zijn wens. Een “gezellig, spannend en avontuurlijk nieuw jaar”. Kom maar op!

image

Denk dat hij die wens eigenlijk ook wel voor zichzelf zou willen. Zeggen de wensen die we uitspreken sowieso meestal meer over onszelf dan over de ander? Ik ga er deze week eens op letten!

Tot die tijd maar eens kijken of we het hier thuis “gezellig, spannend en avontuurlijk” krijgen en houden. Of zou hij ook stiekem iets uit de vakantiegids erbij willen? Zal zo eens vragen!

Anyway… Happy new year!

Advertenties
  1. Happy New Year enne … (goed opletten wat ik hier neer zet, zodat ik niet teveel over mijzelf prijsgeef) dat 2013 maar een jaar vol leuke dingen mag worden (phfew, dat is redelijk neutraal gebleven)!

  2. Ik denk dat de goede wensen diep ook voor jezelf zijn
    typisch nooit zo over nagedacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: