Henk038

50.000 keer “What have I done to deserve this?”

In bloggen, verwonderen on december 29, 2013 at 3:05 pm

Tweeëneenhalf jaar ben ik er mee bezig. Soms intensief. Dan weer bijna niet. Soms zakelijk. Meestal persoonlijk. De laatste maanden tenminste elke zondag en soms ook tussendoor. Het geeft een goed gevoel en levert veel leuke reacties op.

Sinds tweeëneenhalf jaar heb ik http://www.henk038.wordpress.com om te bloggen. Ik doe dat meestal met veel plezier. Het heeft mij een hoop geleerd over mijn manier van schrijven, hoe mensen daarop reageren. Hoe ik mijzelf kan uiten en hoe ik mensen kan raken en vermaken. En meer, nog veel meer.

Ik heb beetje bij beetje geleerd wat de basics zijn van bloggen. Wat werkt en wat niet werkt. Voor mij. Bloggen op mijn manier. Het helpt mij om te laten zien hoe je naar kleine dingen om je heen kunt kijken. Wat je daaruit kunt halen. Wat het je brengt.

image
Het geeft mij een platform om zaken onder de aandacht te brengen. Om verwondering, observaties, gedachten en ideeën te delen. En mooie plaatjes. Dat ook!

Af en toe kijk ik verwonderd naar de aantallen bezoekers en de hoeveelheid views. Dat had ik nooit verwacht. Na ongeveer 2,5 jaar zijn mijn blogjes (ik zag het vanmiddag opeens) nu meer dan 50.000 keer bekeken. Dat is gemiddeld zo’n 20.000 keer per jaar. En dat terwijl ik niet superveel blog. Wow.

Dus ik vraag me wel eens af (net als ooit The Pet Shop Boys): “What have I? What have I? What have I done to deserve this?”

Maar ja, who cares waardoor dat komt. ‘T is gewoon fijn dat jullie zo veel en zo vaak mijn blogjes komen lezen. Thx!

Advertenties
  1. Ik lees jouw posts altijd met veel plezier. Daarom hoop ik dat je in 2014 ermee zult doorgaan 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: