Henk038

Suikertante

In Eten & drinken, Familie, Kinderen on maart 30, 2014 at 8:53 am

Onze kids komen niks tekort. Gelukkig maar. Maar iets extra’s of iets anders dan thuis vinden ze altijd fijn. Op visite gaan vinden kids niet altijd leuk. Behalve als de voordelen ontegenzeggelijk groter zijn dan de nadelen. Als je het onderstaande briefje leest dan weet je al genoeg…

20140330-174047.jpg

Dit schreef onze middelste een kleine maand geleden aan mijn zus. Vandaag waren we daar op bezoek vanwege haar verjaardag. Op visite gaan naar mijn zus… Daar doen onze kids nooit moeilijk over. Kom maar op!

Mijn zus is namelijk een tante die de tafel altijd vol zet voor visite en kinderen daarbij zeker goed bedeeld. Onze kids vinden dat géén probleem. Gebak en frisdrank. Allerlei hapjes dwars door elkaar en veel. Een ijsje en een pizza. Ja, zelfs bij het ijsje past er volgens de jongste ook nog wel wat in de andere hand. Ijs op een toastje. Waar laten ze het. De monden stonden niet stil.

20140330-173927.jpg

Tijdens het bezoek vandaag kregen de kids meer suikers binnen dan normaal gedurende een hele week. Vooruit, zo af en toe mag dat. Onze kids hadden ondanks al dat eten geen buikpijn. Ben je gek. Na even soezen in de auto gingen ze thuis meteen lekker springen op de trampoline. Daarna lekker rustig in het zonnetje relaxen. De teveel gegeten suikers hadden ze (zoals je hieronder kunt zien) al weer op de trampoline achtergelaten!

20140330-194515.jpg

Ach ja, lekkere hapjes tijdens een visite. Ik had vroeger ook zo’n tante. Daar kwam je wel eens met buikpijn vandaan. Wat een schat. Maar beter dat, dan dat je ergens met buikpijn naar toe gaat. Tantes zijn er toch om je door te laten verwennen? Geniet er maar van! Dat hebben ze ook gedaan. Zo vaak komen ze niet bij deze tante… Een echte suikertante!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: