Henk038

GO Girls! Go USA! 

In Familie, gewoon doen!, Kinderen on maart 20, 2016 at 10:19 pm

Hier in huis is het druk dit weekend. Kleren, spullen, boeken, papieren. Van alles wordt er verzameld en ingepakt. Alles in een hele grote koffer en een klein rugzakje. Ready to go!

Onze oudste dochter van 16 vertrekt morgen heel vroeg naar Dallas. Een fantastische kans om een week te voetballen op the Dallas International Girls Cup met Team Oost Nederland? Die kun je niet laten lopen.

Dus vandaag op bezoek bij opa, even afscheid nemen. Zaterdag naar de stad, even laatste voetbalspullen kopen. Naar de supermarkt, even laatste boodschapjes halen. Ook wat kleine cadeautjes scoren voor de Amerikaanse Hosting Family waar ze verblijven.

Net deed ze nog een laatste check op de (stapels) papieren. Allerlei whatsapp groepen zijn  aangemaakt voor spelers, staff en ouders. Dollars heeft ze besteld en afgehaald. Alle voetbalspullen zijn schoon en zitten in de handbagage (just in case!). Mooi om te zien hoe zelfstandig ze alles regelt.


De rest van het gezin is inmiddels naar bed. Morgenochtend om 3.45u gaat de wekker. Om 5.00u moeten ze in Apeldoorn zijn. Om 10.00u vertrekt het vliegtuig via Houston naar Dallas. Een lange dag voor de boeg.Onze dochter heeft er zin in.

Logisch. Het is ook een fantastisch avontuur: 8 dagen naar de USA. Voetballen op een van de mooiste toernooien ter wereld: The Dallas International Girls Cup. Bijna 100 meiden voetbalteams uit allerlei landen bij elkaar. Wat een event, wat een belevenis.

Zojuist hebben we nog even samen geknuffeld op de bank. Vader en dochter. Stiekem zou deze papa (en ook de mama) ook wel naar Amerika willen. Maar dat zit er niet in. Het is natuurlijk ook veel leuker voor haar als ze alleen gaat. Lekker van alles ZELF ontdekken.

Nu snel paar uurtjes slapen. Dan uit bed, ontbijten, laatste checks, dikke kus en uitzwaaien. Kleine meiden worden groot. Mooi!

💋 Go Girls! Go USA! 💋[De meiden zijn te volgen via Faceboek  (Team Oost Nederland) of Twitter (DutchiesgoDallas)]

** Henk Boshove | 20 maart 2016 | Een “Papa Blogt Op Zondag” blog | Elke zondagavond online **

  1. Oh man wat is dit spannend voor haar zeg !! (en voor jullie natuurlijk!!) en wat gaaf ook om zo´n kans te krijgen !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: