Henk038

Uit de dop. De wereld in

In Familie, Kinderen, Vakantie, verwonderen on juli 10, 2016 at 9:50 pm

Het gaat vreselijk hard richting de vakantie, voor de kids en voor ons. Dit wordt een bijzonder jaar. De eerste zomervakantie dat we niet met ons vijven op vakantie gaan. Onze dochter van 16 gaat niet mee. Ze blijft thuis en gaat werken. 

Aan de ene kant vind ik het heel stoer van haar. Eigen(wijze) keuzes, zelfstandig alternatieven bedenken, afwegingen maken. Zelf een baantje regelen. Je eigen plan trekken. Aan de andere kant vind ik er niks aan dat ze er niet bij is. Ik ga haar missen tijdens de vakantie! 

Ik ga onze 1 op 1 vader-en-dochter-dingetjes missen. Onze gezamenlijke humor. Haar scherpe opmerkingen. Haar puber trekjes. De geintjes die ze als kids met hun drieën uithalen met ons en onderling. Lekker uit eten in restaurantjes. Haar talenknobbel. Dat en meer. Veel meer. 

Kleine meiden worden groot. Gelukkig gaan de beide boys nog wel mee op vakantie. De komende jaren gaan we aftellen. Met ons vijven, met ons vieren, met ons drieën, met ons tweeën. Je blijft je verwonderen. Wat gaat dat snel. Ze vliegen sneller uit dan je kan kijken. Uit de dop. De wereld in


** Henk Boshove | 10 juli 2016 | Een “Papa Blogt Op Zondag” blog | Elke zondagavond online ** 

Advertenties
  1. Poe.. weer een nieuwe fase 🙁

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: